Vote
BGtop
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Другарче за ГИФ
Mon Feb 22, 2016 7:21 pm by Шейн

» Всичко останало
Mon Feb 22, 2016 7:19 pm by Шейн

» Call me Shane or Mr. Death.. I don't mind
Mon Feb 22, 2016 6:50 pm by Persephone

» After one week..Persephone and Eryx
Mon Feb 22, 2016 2:58 pm by Persephone

» Запазване на лик
Mon Feb 22, 2016 2:38 pm by Persephone

» Другарче за РП
Sun Feb 21, 2016 8:12 pm by Persephone

» Eryx Whitood - "The walking disaster."
Sun Feb 21, 2016 7:41 pm by Persephone

» can we talk for a moment /spam
Sun Feb 21, 2016 6:10 pm by Katherine Night

» Вземане на герой
Sun Feb 21, 2016 4:29 pm by Persephone

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 40 on Sun Feb 21, 2016 5:09 pm
Групи и семейства
Diamonds - 0/20
Hearts - 0/20
Kings - 0/20
Targaryen - 0/10
Lannister - 0/10
Stark - 0/10
Martel -0/5
Greyjoy - 0/5

Call me Shane or Mr. Death.. I don't mind

Go down

Call me Shane or Mr. Death.. I don't mind

Post by Шейн on Mon Feb 22, 2016 5:49 pm

Шейн | 19 | Raven boy | Ian Somerholder |  Controls fire and spirit
Шейн стоеше сам насред стаята си. В ръката си държеше цигара а до него имаше полупразна бутилка от бърбън. Беше поредната нощ, в която щеше да гледа тавана пиян или напушен и да "размишлява" над живота си. Родителите му отдавна не се интересуваха от това какво се случва с него и именно за това го бяха изпратели да учи тук. Вече не се прибираше в сградата която наричаха няхна къща.
Една дръпка. Втора дръпка. Трета дръпка.
Скоро и тази цигара свърши. Хвърли ненужния фас на пода и с пресегна към кутията до него. Извади още една цигара и запалката си. Погледна към момичето което спеше на леглото му. Дори не знаеше името й. Беше я срещнал в един бар. Беше я харесал - полу гола, стегнати цици /сигурно имаше няколко кубика силикон/, пияна и със секси задник. Не му трябваше много време за да я омая и да я вкара в леглото си. Знаеше, че момичетата са забранени тук но все пак правилата бяха направени за това - да се нарушават. Усмихна се и запали цигарата. Издиша цигарения дим. Изправи се бавно трябваше да излезе на терасата. Вървеше и залиташе наляво и надясно. Събори една ваза която май беше ценна антика, на сутринта щеше да я плати на училището. Изръмжа недоволно и отвори вратата след третия опит.
Издърпа един  от столовете и буквално се строполи на него. Цигарата лежеше забравена на пода, догаряше си а мислите на мъжът бяха отнесени към миналото му. Преди 5 години все още не подозираше за силите си. Спомняше си дена в който, за първи път беше разбрал за нея. - Играеше баскетбол с други момчета от квартала си но едно от тях го блъсна на земята. Гневът който обще младия Шейн беше толкова голям, че дори не осъзна огъня който се материализира от нищото и изгори момчето.
Поклати глава. Нямаше нужда от този гаден спомен сега. Чу вратата зад него да се отваря и се обърна леко назад. Видя момичето - беше облечена само с чаршафа от леглото му. Беше още по секси. Само, че вече нямаше никакво желание да се забавлява с нея. Изръмжа недоволно и се обърна напред.
- Върви си. Не ми трябваш повече.
Последнаха ругатни, псувни и крясъци. Беше ги чувал и преди. Тя не беше първото момиче което си тръгваше по този начин а и беше убеден че няма и да е последната. Половин час по късно, крясъците утихнаха. Явно все пак се беше изнесла от стаята му. Усмихна се доволно и се върна вътре. Захвърли боксерките си и с скри в банята. Пусна водата до край но пак не му беше достатъчно гореща. Използа силата си и затопли водата още повече. Цялата баня се тапълни с пара.
Половин час по късно излезе увил кърпа около кръста си. Вървеше и пътем вдигна бутилката бърбън от пода. Отпи няколко глътки и я остави на масата. Бяха му нужни няколко минути да се облече. По гърба му имаше няколко белега. Бяха от колан. От колана на баща му. Легна си на леглото и се заглева в тавана. Донякъде се радваше, че беше тук. Не виждаше това чудовище. Но всеки път щом видеше в огледалото тези белези помръкваше. Трябваше да ги прикрие с нещо.
Допълнително:
Пие и пуши
Контролира огъня и духът
Кара черен мотор
Обича да нарушава правилата
Крие, че може да обича
Има куче - немска овчарка - Шадоу.
Шейн
Шейн

Posts : 4
Join date : 2016-02-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Call me Shane or Mr. Death.. I don't mind

Post by Persephone on Mon Feb 22, 2016 6:50 pm

Прекрасен герой! Одобрен и добре дошъл
Persephone
Persephone
The Boss
The Boss

Posts : 415
Join date : 2014-11-08

View user profile http://theravenboys-rpg.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum