Vote
BGtop
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Другарче за ГИФ
Mon Feb 22, 2016 7:21 pm by Шейн

» Всичко останало
Mon Feb 22, 2016 7:19 pm by Шейн

» Call me Shane or Mr. Death.. I don't mind
Mon Feb 22, 2016 6:50 pm by Persephone

» After one week..Persephone and Eryx
Mon Feb 22, 2016 2:58 pm by Persephone

» Запазване на лик
Mon Feb 22, 2016 2:38 pm by Persephone

» Другарче за РП
Sun Feb 21, 2016 8:12 pm by Persephone

» Eryx Whitood - "The walking disaster."
Sun Feb 21, 2016 7:41 pm by Persephone

» can we talk for a moment /spam
Sun Feb 21, 2016 6:10 pm by Katherine Night

» Вземане на герой
Sun Feb 21, 2016 4:29 pm by Persephone

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 40 on Sun Feb 21, 2016 5:09 pm
Групи и семейства
Diamonds - 0/20
Hearts - 0/20
Kings - 0/20
Targaryen - 0/10
Lannister - 0/10
Stark - 0/10
Martel -0/5
Greyjoy - 0/5

After one week..Persephone and Eryx

Go down

After one week..Persephone and Eryx

Post by Eryx. on Sun Feb 21, 2016 8:34 pm

Ерикс се бе подпрял на бетонената стена в тъмната килия и размишляваше със затворени очи и скръстени пред гърди ръце. Бе свикнал да попада тук, да се забърква в неприятности и да живее на ръба. Това за него бе напълно нормално, но не и за другите..И все пак хората са казали:"Това, което е нормално за паяка, е хаос за мухата." е..Ерикс определено бе паяк. Нямаше да усетиш кога те е оплел в мрежите си и те води към гибелта. Всъщност лошото бе, че самият той правеше всичко това несъзнателно. Разбираше, че е навредил на някого, когато вече бе късно. Ето защо странеше от хората и отхвърляше помощтта им, предпазваше ги от самия себе си.

-Ерикс Уайтууд..освободен сте под гаранция!-Ерик отвори очи и се отблъсна от стената. Знаеше, че мама и татко скоро ще платят гаранцията му, те винаги правеха така, защото не виждаха, че проблема е в Ерикс, а не в останалите. Мама и татко винаги прехвърляха вината у приятелите на Уайтууд или у наивността му, но всъщност виновникът бе самият той. Момчето излезе от килията и се отправи към фояето, където очакваше да види шофьора си..вместо възрастния мъж с униформа и фуражка обаче го чакаше красива червенокоска. Ерикс остана учуден и приближавайки се към нея отбеляза:

-Антъни да не е болен, та родителите ми са изпратили теб? -Момичето го погледна малко объркано, а след това се усмихна многозначително. -Значи нямаше нищо общо с родителите ми?-Ерикс повдигна вежди изненадано..не знаеше какво се случва и защо непознатата бе решила да играе ролята на "спасителка" ...той нямаше нужда от нея, защото не искаше да бъде спасен.
Eryx.
Eryx.

Posts : 4
Join date : 2016-02-21

View user profile

Back to top Go down

Re: After one week..Persephone and Eryx

Post by Persephone on Mon Feb 22, 2016 2:58 pm

Проблеми.
Това донисаха всички гарванови момчета на семейството й. Откакто братовчедка й се бе забъркала с тях, успя да забърка и семейството й. А Персефона... Персефона трябваше да открива тези, които биха могли да им бъдат  полезни в откриването на Глендоуър. А сега... Сега трябваше да виси в полицейските управления, за да ги събира и едва ли да не ги моли да им помогнат.
- Ерикс Уайтууд. - усмихна се многозначително и се представи за него сестра. Нямаше нужда да плаща гаранция. Той щеше да се оправи с това сам. Стигаше единствено, че му спасява задника. И макар останалите да бъха твърдо против нещо й подсказваше, че това момче ще бъде част от планът им.
- Не искам да имам нищо общо със семейството ти, но в момента си ни  нужен. - каза и замълча. Нужно ли беше да му казва за Глендоуър? Трябваше ли да го моли за помощ? Нима не бяха достатъчни? Тези въпроси я тормозеха, но не беше способна да отговори на нито един от тях. Колкото повече бяха, толкова по-голям шанс можеше да имат, за да стигнат мечтаната цел на Ганзи. Но имаше нещо, което не бе споделяла с никого. Колкото повече се приближаваха, толкова по-опасно ставаше. Толкова повече свръхестествени същества щяха да се изправят на пътя им и да водят война, за да се доберат до силата му.
- А сега ме последвай. - дори не я изчака да довърши. Отвори вратата, мрънкайки нещо под носа си, но нямаше да го остави да се измъкне. Човек, който може да манипулира времето щеше да им е от полза.
- Но преди това... Нека видя на какво си способен. - застана пред него и скръсти ръце.  Самоуверена усмивка се бе настанила на лицето й, а в очите й играеха малки пламъчета.

Persephone
Persephone
The Boss
The Boss

Posts : 415
Join date : 2014-11-08

View user profile http://theravenboys-rpg.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum